VRESS is een duurzaam kledingmerk dat de mogelijkheid biedt om kledingstukken te customizen. Tijdens dit hele proces wordt kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd. Onze items worden met respect voor zowel de mens als de planeet gemaakt. Met trots kunnen we vertellen dat de kleding van hoge kwaliteit is en geproduceerd wordt op de meest verantwoorde en ethische manier. Over alles wordt tot in de puntjes nagedacht, met wie we werken, hoe we werken en welke materialen er worden gebruikt.
 
De reis naar het eindproduct
 
Van het katoenveld naar het eindproduct is een lange reis waarbij er binnen elke stap wordt gestreefd naar het hoogste niveau. Voor de kleding wordt gebruik gemaakt van biologisch katoen, afkomstig uit India. Elke stap binnen het proces wordt gecontroleerd om hiermee de veiligheid van alle werknemers te garanderen.

Alle materialen zijn 100% biologisch katoen en gerecyclede materialen
 
De grondstoffen die worden gebruikt zijn geteeld of geproduceerd op een manier die voor zowel mens, dier en milieu niet schadelijk zijn. Er wordt 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen gebruikt uit India, gerecycled polyester uit China en daarnaast nog andere duurzame materialen (onder andere Modal®)

Contact: vressclothing@gmail.com